Zacznij posiłek od warzyw, zakończ jabłkiem

Zapraszamy na ostatnie zimowe spotkanie prasowe sektora ogrodniczego i dyskusję o tym, jak efektywnie kreować nawyki żywieniowe wczesną wiosną. Bohaterem produktowym - ogórki i polecane przez sadowników w marcu - jabłka odmiany Ligol. Bedą nowe badania percepcji jabłka i...
Pierwsze śniadanie mistrzyń

Zapraszamy na pierwsze tegoroczne spotkanie prasowe sektora ogrodniczego i dyskusję o tym, jak efektywnie kreować nawyki żywieniowe - w oparciu o rekomendacje NCEŻ, znowelizowane 31/12 ur. normy żywienia NIZP-PIB, badania percepcji diet i doświadczenia z 3 lat promocji t...
Czas na nas, czas na Ciebie!

Zapraszamy na świąteczne śniadanie prasowe producentów owoców i warzyw i Kantar Polska. Ostatnie w tym roku spotkanie zadedykujemy marce. Osobistej i produktowej, marce dietetyka i plantatora, papryki, borówki i jabłka. Zaczniemy od warzyw, Koło Gospodyń Wiejskich TURBO-...
My się zimy nie boimy - jemy kiszonki, przetwory i jedno jabłko dziennie

Zapraszamy na spotkanie prasowe sektora ogrodniczego i Kantar Polska. Poznamy najpopularniejsze gatunki listopada, walory kiszonek, przetwory jagodowe oraz jabłka odmiany Rubin. Wśród gości partnerzy udanej próby ustanowienia Rekordu Polski na „największą sztafetę jedzen...
Śniadanie prasowe sektora ogrodniczego i Kantar Polska

Tematem spotkania cukrzyca. Listopad to miesiąc edukacji cukrzycowej. Według Międzynarodowej Federacji Diabetologicznej (IDF) 1 na 3 osoby na świecie ma stan przedcukrzycowy, 1 na 10 choruje na cukrzycę, z czego połowa nie jest tego świadoma. Przed nami obchody Dnia Cukr...
Śniadanie prasowe sektora ogrodniczego i konferencja projektu „Jedno jabłko dziennie”

Zapraszamy by pokazać dobrą formę sektora ogrodniczego i kolejne pomysły na promocję roli owoców i warzyw w codziennym odżywianiu. Będzie jesienny talerz żywieniowy oraz rekomendacje dla osób z nadciśnieniem, przygotowane z myślą o Światowym Dniu Serca 29/09 i prezentacj...
Sierpniowe śniadanie prasowe sektora ogrodniczego i Kantar Polska

Poznamy najpopularniejsze gatunki sierpnia i odpowiedź na pytanie czy Polacy chcą jeść więcej jabłek? Rozpoczynamy stałą prezentacje najpopularniejszych i najciekawszych odmian jabłek. Odmianą września Lobo, atrakcją śniadania prasowego Antonówka. Bohaterami produktowymi...
Prosportowe śniadanie prasowe Kantar Polska i sektora ogrodniczego 🍒🫑🫐

Dobra forma zaczyna się w kuchni, co zatem powinni jeść ludzie aktywni? Przypomnimy rekomendacje dietetyków i patenty na to jak przekazać tę wiedzę dzieciom rozpoczynającym przygodę ze sportem. Kantar Polska pokaże gatunki owoców i warzyw, które Polacy postrzegają jako w...
Letnie śniadanie prasowe sektora ogrodniczego

Zapraszamy na prezentację oryginalnych badań, zaleceń żywieniowych i rozpoczęcie sezonu na polską borówkę. Wydarzeniem konferencji premiera rekomendacji poprawiających odżywianie naszej mikrobioty jelitowej. Kantar pokaże, którymi owocami i warzywami Polacy chcą się dzie...
Przegląd jabłek z Chronionym Oznaczeniem Geograficznym (ChOG)

Zapraszamy na pierwsze wiosenne śniadanie prasowe sektora ogrodniczego i pierwszy przegląd polskich jabłek wpisanych do unijnego rejestru ChOG. W programie monitoring marcowej konsumpcji i badania deklaracji konsumpcji w nadchodzącym sezonie.
Zacznij posiłek od warzyw, zakończ jabłkiem

Zapraszamy na ostatnie zimowe spotkanie prasowe sektora ogrodniczego i dyskusję o tym, jak efektywnie kreować nawyki żywieniowe wczesną wiosną. Bohaterem produktowym - ogórki i polecane przez sadowników w marcu - jabłka odmiany Ligol. Bedą nowe badania percepcji jabłka i...
Pierwsze śniadanie mistrzyń

Zapraszamy na pierwsze tegoroczne spotkanie prasowe sektora ogrodniczego i dyskusję o tym, jak efektywnie kreować nawyki żywieniowe - w oparciu o rekomendacje NCEŻ, znowelizowane 31/12 ur. normy żywienia NIZP-PIB, badania percepcji diet i doświadczenia z 3 lat promocji t...
Czas na nas, czas na Ciebie!

Zapraszamy na świąteczne śniadanie prasowe producentów owoców i warzyw i Kantar Polska. Ostatnie w tym roku spotkanie zadedykujemy marce. Osobistej i produktowej, marce dietetyka i plantatora, papryki, borówki i jabłka. Zaczniemy od warzyw, Koło Gospodyń Wiejskich TURBO-...
My się zimy nie boimy - jemy kiszonki, przetwory i jedno jabłko dziennie

Zapraszamy na spotkanie prasowe sektora ogrodniczego i Kantar Polska. Poznamy najpopularniejsze gatunki listopada, walory kiszonek, przetwory jagodowe oraz jabłka odmiany Rubin. Wśród gości partnerzy udanej próby ustanowienia Rekordu Polski na „największą sztafetę jedzen...
Śniadanie prasowe sektora ogrodniczego i Kantar Polska

Tematem spotkania cukrzyca. Listopad to miesiąc edukacji cukrzycowej. Według Międzynarodowej Federacji Diabetologicznej (IDF) 1 na 3 osoby na świecie ma stan przedcukrzycowy, 1 na 10 choruje na cukrzycę, z czego połowa nie jest tego świadoma. Przed nami obchody Dnia Cukr...
Śniadanie prasowe sektora ogrodniczego i konferencja projektu „Jedno jabłko dziennie”

Zapraszamy by pokazać dobrą formę sektora ogrodniczego i kolejne pomysły na promocję roli owoców i warzyw w codziennym odżywianiu. Będzie jesienny talerz żywieniowy oraz rekomendacje dla osób z nadciśnieniem, przygotowane z myślą o Światowym Dniu Serca 29/09 i prezentacj...
Sierpniowe śniadanie prasowe sektora ogrodniczego i Kantar Polska

Poznamy najpopularniejsze gatunki sierpnia i odpowiedź na pytanie czy Polacy chcą jeść więcej jabłek? Rozpoczynamy stałą prezentacje najpopularniejszych i najciekawszych odmian jabłek. Odmianą września Lobo, atrakcją śniadania prasowego Antonówka. Bohaterami produktowymi...
Prosportowe śniadanie prasowe Kantar Polska i sektora ogrodniczego 🍒🫑🫐

Dobra forma zaczyna się w kuchni, co zatem powinni jeść ludzie aktywni? Przypomnimy rekomendacje dietetyków i patenty na to jak przekazać tę wiedzę dzieciom rozpoczynającym przygodę ze sportem. Kantar Polska pokaże gatunki owoców i warzyw, które Polacy postrzegają jako w...
Letnie śniadanie prasowe sektora ogrodniczego

Zapraszamy na prezentację oryginalnych badań, zaleceń żywieniowych i rozpoczęcie sezonu na polską borówkę. Wydarzeniem konferencji premiera rekomendacji poprawiających odżywianie naszej mikrobioty jelitowej. Kantar pokaże, którymi owocami i warzywami Polacy chcą się dzie...
1
2
3